Humanitarna udruga "Naš San Njihov Osmijeh"

Humanitarna udruga “Naš San Njihov Osmijeh” osnovana je dana 26.03.2010. godine u cilju promicanja humanosti, dobrote i ljubavi prema čovjeku, buđenja pozitivnih vrijednosti i povezanosti među ljudima, usvajanja vrijednosti i navike pomaganja koje se temelji na volonterskom djelovanju i pružanju nesebične pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Udruga surađuje sa sličnim organizacijama, udruženjima i građanima iz zemlje i inozemstva te može vršiti druge aktivnosti u svrhu ostvarenja ciljeva udruge (aktivizam, volonterstvo, edukacija, predavanjima, seminarima, radionicama, poticanje i suradnja s ustanovama...). Posebna se važnost pridaje osobnom kontaktu članova Udruge s korisnicima iste. 

Udruga organizira i sprovodi mjesečne akcije koje započinje s prvim danom u tekućem mjesecu te završava s posljednjim istoga. Organizira razne izlete pomoću kojih se pokušavamo zbližiti s našim štićenicima, pogotovo onim najmlađim.Tu su i radionice s djecom određenog tipa, ovisno o kategorizaciji i temi vezanoj za radionice. 

Drupal theme by Kiwi Themes.