Zahtjev za pružanje besplatne pravne pomoći

Prije ispunjavanja obrasca, molimo Vas da se upoznate s načinom pružanja pravne pomoći u Pravnoj klinici (Kako pružamo besplatnu pravnu pomoć?) i Poukom o privatnosti.

Prilikom rješavanja Vašeg predmeta, Pravna klinika polazi od pretpostavke da su svi podaci izneseni tijekom razgovora sa studentima – volonterima putem elektroničkog obrasca i tijekom eventualnih naknadnih razgovora točni i da u cijelosti odgovaraju pravom stanju stvari.

Klikom na "Pošalji" potvrđujem da sam upoznat/a s postupkom zaprimanja i rješavanja predmeta u Pravnoj klinici i načinom obrade mojih osobnih podataka.

Možete poslati fotografiju ili scan u obliku fotografije ili pdf dokumenta, dokle god je iz nje moguće iščitati broj osobne iskaznice i utvrditi identitet. Molimo dostaviti kopiju obje strane osobne iskaznice.

Klinika nastoji uzeti u rad svaki predmet, ali je radi racionalizacije rada potrebno dati prednost osobama slabijeg imovinskog stanja. Nije potrebno prilagati nikakve potvrde.

Navedite broj uzdržavane maloljetne djece i/ili punoljetne djece s invaliditetom. Nije potrebno prilagati nikakve potvrde.

Nije potrebno prilagati nikakve potvrde.

Jeste li u rješavanju svojeg pravnog problema već konzultirali ili angažirali odvjetnika?

Probajte u svojem opisu biti što precizniji i sve činjenične navode potkrijepiti odgovarajućom dokumentacijom.

Preporučamo svu dokumentaciju skenirati kao jedan dokument. Ako to nije moguće, molimo Vas da nam posebno u polju "Opis problema" naznačite da postoji dodatna dokumentacija u vezi koje Vas moramo kontaktirati.

Drupal theme by Kiwi Themes.